SEMUA KENA BATANG HIDUNG PAS

PAS bukan lagi sudah terduduk, tetapi PAS sudah tersungkur dan mencungap-cungap meladeni balasan Allah SWT satu persatu. Semua tohmahan dan tuduhan PAS yang mengaku sebagai pejuang Islam tulen Allah sedang kembalikan satu persatu. Maka berhempas pulas dan bertungkus lumuslah juak-juak PAS yang taksub cuba mempertahankan kedudukan pemimpin ULARMAK mereka, agar ia dilihat terus suci dimata penyokong PAS mahupun umat islam dan bangsa Melayu. Namun bangkai gajah memang sukar untuk ditutup. Rakyat sudah semakin meluat dengan karenah dan perangai sebahagian pemimpin PAS yang sudah semakin lupa diri.

Kalau dulu PAS taksub dengan AMANAT pemimpinnya yang melabel UMNO sebagai kafir kerana bekerjasama dengan parti kafir, nampaknya hari ini tak salah kalau kita labelkan PAS juga sebagai kafir, kerana mereka turut bersekongkol dengan parti kafir yang terang-terang menolak Islam, kecuali jika PAS sanggup melangkah mayat pemimpin kafir tersebut.Kalau dulu PAS galak membicarakan soal kroni. Rupanya dalam diam ULARMAKnya lagi besar mengamalkan kronismanya. PAS tak mampu nak sorok lama-lama, akhirnya ahli PAS sendiri yang membocorkan. Terkial-kial PAS cuba menutup bangkai busuk yang dah pecah. Semua orang dah tau, tapi…biasalah, manusia yang ada kuasa banyak…bukan senang-senang nak letak jawatan…kena tangguh 2-3 bulan. Orang lain jangan menyibuk, kroni ni menantu Pak Guru Besar….

PAS juga semakin mewah, nak tunai haji berebut-rebut syarikat nak taja menunaikan haji (istilah PAS beri hadiah). Itu tidak dikira rasuah sebab orang beri hadiah. Maka berusahalah juak-juak PAS cari dalil yang sesuai fasal HADIAH…untuk cover ULARMAK mereka.

ULARMAK PAS tarafnya macam wali, selipar pun jadi rebutan pengikut. Maklumlah nak dapat berkat dari selipar Pak Guru. Kesian pengikut taksub…bengong dah….selipar pun jadik.

Maka akan marahlah ULARMAK PAS kalau tuntutannya tidak dipenuhi, ULARMAK ini mampu mendoakan kehancuran orang lain. Jadi pengikut jangan cakap banyak takut nanti ULARMAK ini mendoakan perkara buruk untuk pengikutnya. Rasullullah lagi teruk dianiayai oleh kafir Quraisy, tapi baginda tak pernah mendoakan yang buruk pada mereka. Ya…la…berbeza…Rasullullah insan Maksum…ULARMAK manusia biasa. Makin banyak berdoa fasal kemusnahan orang lain….tapi ULARMAK pulak yang kerap menghuni hospital…terbalik la pulak….


Paling menjadi rebutan pada PAS sekarang ialah untuk memastikan penyokong dan pengikut PAS segera dapat mengkonformkan diri mereka sebagai calon syurga, kerana itu yang telah diwar-warkan oleh ULARMAK besar PAS.

Akhirnya baru-baru ini, PAS yang sibuk menentang rakan seperjuangan Islam yang lain, tiba-tiba muncul pula kumpulan yang mengaku penyokong PAS bangkit dan menentang PAS supaya segera meninggalkan Pakatan yang kerjanya menipu umat Islam, Melayu dan rakyat Malaysia. Kesian PAS…terkial-kial nak menjawab desakan penyokongnya sendiri.

Betul juga kata bijak pandai, “Setia biar berpada, banyakan bertawakal dan berijtihad kepada Allah SWT, Moga Allah pasti akan beri petunjuk pada umatnya”, Insyaallah.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: