BOYKOT BARANG ISRAEL LAKNATULLAH

Islam mesti sepakat dan bersatupadu menentang kafir laknatullah ini...

1 ORANG BOYKOT BARANG ISRAEL= ISRAEL RUGI 1 RINGGIT

10 ORANG BOYKOT =ISRAEL RUGI 10 RINGGIT

1.2 JUTA ORANG ISLAM BOYKOT=ISRAEL RUGI 1.2 JUTA RINGGIT SEHARI

KALAU SEBULAN INSYAALLAH DIA TAKDER DUIT DAH NAK SERANG….

KALAU SELAMA-LAMANYA KITA BOIKOT…, ISRAEL AKAN BANKRAP…BIAR DIA MAMPUSSSS…

JENIS-JENIS BARANG ISRAEL ADA DI LAMAN INI :
http://www.inminds.co.uk/boycott-brands.html

5 Responses to “BOYKOT BARANG ISRAEL LAKNATULLAH”

  1. tok janggut Says:

    kalu setakat baikot barangnye buat aper…
    kena pergi sana..serang!!! menggunakan power! KALU tak ada POWER,,,
    Panggilah POWER RANGER…

    Kalu setakat duduk mengadap blog ni tetap ada di malaysia ttak ada gunanye…kalu tak ke sana!!!

    Wahai bangsaku.
    bangunlah jgn nak duk mengadap blog ni ajer..
    buat la pasport berangkat la ke palestin..
    bantulah mereka…
    gunalah power yang ada pada mu…

  2. Bolel Says:

    Setuju..!!!., Boikot aja tu barang-barangnya Israel ama Amerika,,, gunakan barang-barangnya mereka, sama halnya kita ngedukung misi-misi jahatnya.

  3. Mumarzuq Says:

    Assalamualaikum,

    Kalau kita tak mampu nak pegi sana kerana macam-2 sebab, border pun limited access. So serendah-2 jihad yg boleh kita buat derma utk Palestine, doa, menyeru/mengingatkan org tentang kekejaman Israel dlm blog. Jihad bukan hanya mati syahid??? Fikirkanlah sedalam-dalam nya.
    Boikot barangan mmg berkesan utk ekonomi, sebab bila org tak beli barang, China pun tak buat barang, org kerja kat kilang takde kerja. Bila takde barang nak jual, orang kat US takde kerja as salesperson… hmmm panjang kalau nak discuss.

  4. semyum Says:

    dari dulu lagi kita dah boikot brg israel tapi kita jual juga
    baru kita nak pulau kalau tak de hal kita jual lagi.

  5. آمنوا Says:

    Nak boikot barang Israel…tp menteri UMNO jumpe Menteri Israel..HAMPEHH !!! Talam dua muka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: