PERMATANG PAUH…OH PERMATANG PAUH

Anwar masih belum berani bersumpah....

Anwar masih belum berani bersumpah....

SAIFUL BERSUMPAH…ANWAR GELABAH

Mohd. Saiful Bukhari Azlan hari ini mengotakan janjinya bersumpah mengikut syariat Islam untuk membuktikan kebenaran dakwaan dirinya diLIWAT oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim di Masjid Wilayah Persekutuan, Jalan Duta Kuala Lumpur pada Hari Jumaat 14 Ogos 2008.


Dalam upacara yang berlangsung di Dewan Solat Utama masjid berkenaan, Mohd. Saiful, 23, mengucapkan kalimah syahadah sebanyak tiga kali diikuti bacaan surah Al-Fatihah serta menghadap kiblat sebelum melafazkan sumpah berikut:

“Bismillahirrahmanirrahim. Pada hari ini, 14 Ogos 2008, saya Mohd. Saiful Bukhari Azlan Nombor Kad Pengenalan 850706-01-5687 dengan ini sesungguhnya dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang berikrar dan bersumpah seperti berikut…

 

“A’uzubillahi minas syaitanirrajim. Bismillahirrahmanirrahim. Wallahi, Wabillahi, Watallahi. Saya bersumpah bahawa saya telah diLIWAT oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim pada 26 Jun 2008 iaitu pada tarikh tersebut DATUK SERI ANWAR IBRAHIM TELAH MEMASUKKAN ZAKARNYA KE DALAM DUBUR SAYA.

 

“Jika saya berdusta atas pengakuan ini, maka saya berdusta terhadap Allah S.W.T dan saya sanggup menerima azab, dilaknat dan kutukan daripada Allah S.W.T sehingga ke kiamat. Wallahualam.”

 

Majlis itu disaksikan beberapa pegawai masjid tersebut dan ahli keluarga Mohd. Saiful di samping para pegawai dari Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi). Antaranya ialah Pengarah Jawi, Datuk Che Mat Che Ali.

 

KESIMPULAN

 

Biarpun berbagai alasan dan pandangan telah dikemukakan oleh sekutu-sekutu Anwar Ibrahim yang berusaha membodek Anwar dengan menolak cara Saiful bersumpah, tetapi Anwar dan sekutunya sekadar berani membuat kenyataan sahaja. Namun untuk Anwar bersumpah jauh sekali. Anwar sangat gelabah sekarang, banyak pihak mula mendesaknya untuk turut serta bersumpah.

 

YAB Dato’ Seri Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat juga mengakui cara sumpah Mohd. Saiful menuruti kehendak Islam. Maka apa salahnya Anwar menuruti kaedah yang dibuat oleh Saiful, untuk membuktikan bahawa beliau tidak bersalah……ITUPUN KALAU ANWAR BERANI….

 

Kalau takut, Anwar boleh cipta berbagai lagi alasan, dan mintalah bantuan dari balaci-balacinya yang lain seperti Hadi Awang dan Wan Azizah. Jangan minta Lim Guan Eng, Lim Kit Siang dan Karpal Singh buat fatwa baru bagi Anwar sudahlah….Tapi rasanya tak jadi masalah pun fatwa dari kafir harbi dalam DAP tu, kerana penyokong fanatik dan jahil Anwar Ibrahim comfirm percaya punya.

Advertisements

One Response to “PERMATANG PAUH…OH PERMATANG PAUH”

  1. nazzcaveman Says:

    Anwar sumpah-sumpah…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: