APA LAGI HELAH ANWAR

Bertaubatlah Anwar...

Bertaubatlah Anwar...

Hari ini pandangan Anwar Ibrahim semakin kabur. Beliau seakan-akan mahu pitam. Perancangan konspirasinya bersama doktor biasa, Dr. Muhammad Osman Abdul Hamid yang bertugas di Hospital Pusrawi tidak menjadi. Kenyataan Pengarah Perubatan Hospital Pusrawi, Dr. Kamaruddin Ahmad seolah-olah menampar mukanya yang sudah semakin tua tetapi bernafsu besar.

 

Kenyataan dari Pengarah Hospital Pusrawi (31 Julai 2008),“Tidak ada pemeriksaan dilakukan selanjutnya berkaitan dengan aduan sodomi (ke atas Mohd. Saiful),” tegasnya.

 

So….APA LAGI HELAH ANWAR untuk melepaskan dirinya. Siapa lagi yang hendak diupahnya untuk menyediakan laporan-laporan palsu dan menyebarkannya melalui internet, bagi dijadikan modal murahan ceramahnya. Berapa ramai lagi penyokongnya yang bersedia hidup tapi tak bersedia mati bersamanya. Berapa ramai lagi penyokongnya yang sudah semakin besar kemaluan mereka dengan gelagat dan tipu helah Anwar Ibrahim yang semakin sudah terbongkar sedikit demi sedikit.

 

Sekadar peringatan kepada Anwar Ibrahim, jangan terlalu banyak merancang konspirasi baru. Jangan terlalu banyak bercakap dan jangan terlalu banyak mengupah orang. Anwar Ibrahim boleh perdaya dan tipu penyokongnya, rakyat Malaysia dan warga dunia, tapi Anwar Ibrahim tidak boleh memperdaya dan menipu Allah SWT. Buatlah apa sahaja helahmu, Allah sedang tunjuk perlahan-lahan dosa yang telah Anwar lakukan.

 

Kalaupun Anwar tidak mengasihi dirinya, tetapi kasihanilah Isteri dan anak-anak mu. Kasihan dengan isterimu yang raut wajahnya jauh lebih tua dari Anwar, kerana terlalu banyak memikir karenah dan tingkah laku suami yang tidak pernah mahu bertaubat. Percayalah Wan Azizah pasti tahu dan faham karenah sebenar Anwar, kerana mereka hidup bersama dalam tempoh yang sangat lama. Hargailah isterimu yang banyak menangis dalam hati dan terpaksa berbohong kerana menjaga maruah suami dan anak-anak. Apapun bagi saya Anwar tetap beruntung kerana dikurniakan isteri se setia Datin Seri Wan Azizah, cuma saya kasihan dengan Wan Azizah, yang dikurniakan suami seperti Anwar Ibrahim.

 

Bagi saya, Anwar jangan lagi menabur tipu daya, banyakkan beristighfar, bermunajat dan bertaubat kepada Allah SWT, moga dosa-dosa silam, dosa kini dan dosa yang tidak disedarinya mendapat keampunan dari Allah SWT. Jangan lagi berada di atas awang-awangan, merasa kehebatan diri, kerana Allah SWT benci manusia begitu. Jangan ditentang ketentuan Allah SWT, kerana kita hanya insan yang sangat kerdil disisiNya. Sesungguhnya Allah maha pengampun, maha pengasih dan maha penyayang…BERTAUBATLAH ANWAR IBRAHIM.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: