SEGERAKAN MUZAKARAH

...Sedia Gempur....Takbirrrrrrrrrrrrrrrrr

...Sedia Gempur....Takbirrrrrrrrrrrrrrrrr

Jangan terlalu bermain politik. Islam dan Melayu semakin terhimpit. Persetankan suara-suara luar dari kafir harbi yang sengaja untuk melewat dan mengganggu niat suci Islam/Melayu untuk bersatu. Jangan difikir sangat, siapa perlu masuk siapa. Bila nak bubar dan tubuh satu parti sahaja. Itu bukan persoalan pokoknya. Tinggalkan dulu agenda itu, ia mungkin terkandung dalam agenda ke sepuluh. Yang paling penting kata sepakat mesti dicapai dulu untuk menjalin kerjasama membela nasib Islam dan Melayu yang semakin dihakis dalam angan dan sedar.

 

Mereka yang berada di luar Islam dan Melayu sedang berusaha menggagalkan usaha muzakarah itu, dalam diam mereka juga sedang menghakis dan mengganggu kepentingan Islam dan Melayu. Mereka sudah mula berani protes kerana azan Subuh yang kuat mengganggu ketenteraman. Mereka sedang memikir untuk meluaskan kawasan bagi membina rumah ibadat. Mereka sudah mengumumkan dengan bangganya projek najis mughallazah di kawasan perkampungan Melayu.

 

Jadi…apa lagi yang hendak kita tunggu. Mereka sentiasa mengintai peluang untuk menghakis dan memijak-mijak kontrak sosial yang mereka anggap sebagai musuh utama. Manusia apakah mereka ini…jawapannya mudah, inilah antara strategi kafir untuk melemahkan Islam dan Melayu.

 

Hari ini baru mereka buka mata. Mereka sudah mula terasa bahang kebangkitan Islam dan Melayu. Sudah banyak kali mereka diingatkan, jangan usik sarang tebuan, jangan jolok sarang tebuan…Islam dan Melayu ni kan bangsa sopan, tapi jangan sampai cuba dipijak, kerana sekali ia bangkit, ia lebih menggerunkan dari tsunami.

 

Sudah, lupakan segera kepentingan-kepentingan lain. Anak cucu sedang bersemangat menantikan natijah kebangkitan pemimpin-pemimpin Islam dan Melayu, kerana mereka ini juga sudah tidak sabar untuk mewarisi semangat dan nilai perjuangan ini. Percayalah, mereka yang bakal mengambil alih kepimpinan ini nanti, pastinya punya semangat yang lebih jitu dan mantap untuk memepertahankan kesucian Agama dan kedaulatan bangsa Melayu.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: