PERGERAKAN WANITA TENANG…

Kepimpinannya masih diperlukan...

Kepimpinannya masih diperlukan...

 

Dalam kehangatan dan keghairahan calon-calon yang akan bertanding dalam pemilihan UMNO Bahagian Kapar pada bulan oktober nanti, saya perhatikan situasi paling tenang tetap milik Pergerakan Wanita UMNO Bahagian Kapar.

 

Situasinya berbeza, berbanding Pergerakan Pemuda dan Puteri. Wanita senyap…mesyuarat berjalan seperti biasa, lobi melobi kurang kedengaran. Secara kesimpulannya saya dapat katakana hebatnya Ketua Wanitanya yang berjaya mengawal situasi dan keghairahan ahli-ahlinya.

 

Dengarnya juga, jawatan Ketua Wanita, selesa. Puan Norliza tidak dicabar. Aura kepimpinannya masih diperlukan oleh wanita UMNO Kapar. Mantan ADUN Selat Klang ini, memang telah berjaya membuktikan betapa dedikasinya beliau memimpin wanita selama ini. Syabas wanita, kalianlah sumber tenaga paling penting yang menggerakkan UMNO dan Barisan Nasional dalam setiap pilihanraya. Kerja-kerja kalian memang diakui dan sukar untuk dilaksanakan oleh orang lain. Teruskan perjuangan kalian, kerana perjuangan itu pastinya tidak akan selesai. Wassalam.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: